6
Mayıs
2024
Pazertesi
BALIKESİR

Birahaneye silahlı saldırı:1 yaralı

Balıkesir'de, bir birahaneye yapılan silahlı baskında 1 kişi yaralandı.
 
Alınan bilgiye göre, bugün saat 14.00 sıralarında "Meyhane Boğazı" isimli birahaneler sokağındaki Çarşı Birahanesi'ne gelen bazı şahıslar, içeride husumetli oldukları şahıslarla kavga etti. Silahların çekildiği olayda yaşanan çatışma sonucu Z.G. isimli şahıs bacaklarından yaralandı. Çevredeki bazı işyerlerinin camları kırılırken, silah seslerini duyan vatandaşlar paniğe kapıldı. Ziraat Bankası Şubesi'nden çıkarken duyduğu silah sesleriyle paniğe kapılan yaşlı bir kadın, düşerek yaralandı. Yaşlı kadın, olay yerine çağrılan sağlık ekibinin müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı. Silah sesleri ve yapılan ihbarlar sonucu bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi.
Çatışmanın ardından yaşanan arbedeye müdahale eden polisler ile şüpheliler arasında kovalamaca yaşanırken, zanlılardan birininin peşine düşen yunus ekibinde görevli bir polis memuru elinden hafif şekilde yaralandı.
 
Polis, silahlı çatışmaya karıştığı ileri sürülen F. ve S. isimli 2 kişiyi silahlarıyla birlikte yakalarken, kimliği belirlenen 3 kişinin daha arandığı bildirildi. İki bacağına da birer kurşun isabet etmesi sonucu yaralanarak Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Z.G.'nin ise sağlık durumunun ciddi olduğu öğrenildi.
 
Çatışmanın polisin kayıtlarında bulunan gruplar arasında yaşandığı, olayla ilgili soruşturmanın Kaçakçılık ve Organize Suçla Mücadele Şubesi tarafından yürütüldüğü bildirildi.
İHA
Yayın Tarihi : 2 Kasım 2006 Perşembe 18:11:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?