6
Mayıs
2024
Pazertesi
BALIKESİR

Bomba gibi transfer

TFF 3. Lig takımlarından Balıkesirspor, Kasımpaşaspor'dan Deniz Aydoğdu'yu transfer etti. Başarılı bir kariyere sahip olan genç oyuncu, "Balıkesirspor'u şampiyonluk hedefine ulaştırmak için buradayım" diyerek, Bal-Kesli olmaktan mutluluk duyduğunu belirtti.

Balıkesir Amatkör Spor Kulüpleri Federasyonu'nda (BASKF) düzenlenen törende konuşan Balıkesirspor Kulübü Başkanı Rafet Çetinel, transferlerin arkasının geleceğini belirtti. ASKF Başkanı olan Balıkesirspor Yönetim Kurulu Üyesi Metin Mengüç'ün de hhazır bulunduğu törende Başkan Çetinel ile el sıkışan Deniz Aydoğdu, kendisini Balkesli yapan sözleşmeye imza attı.

Balıkesirspor, dış transferde üst üste aldığı oyuncularla dikkatleri üzerine çekti. Trnasfer bombalarını patlatmaya devam edeceklerini belirten Başkan Rafet Çetinel, Bank Asya Ligi hedefinden en ufak bir sapma olmayacağını ifade etti. Balıkesirsporlu olan 25 yaşındaki Deniz Aydoğdu, "Bir çok takımda yer aldım. Bugüne kadar, Karşıyaka, Malatyaspor, Mardin, Herta Berlin, Türkiyemspor ve Ankaraspor'da oynadım. Balıkesirspor'u istediği hedeflere ulaştırmak için buradayım" dedi.

BALKES SAHAYA ÇIKIYOR
Balıkesirspor Kulüp Başkanı Rafet Çetinel, takımın pazartesi günü takımın antremanlara başlayacağını açıkladı. Çetinel, "Bu ayın 29'unda Bozdağ Gölcük'te 12 günlüğüne kampa gideceğiz. Çalışmalarımız hızlı bir şekilde devam edecek. Balıkesirspor'u daha iyi yerlere getirmek için 4 sürpriz isim daha düşünüyoruz" dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 15 Temmuz 2009 Çarşamba 18:50:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?