3
Mayıs
2024
Cuma
BALIKESİR

Boyner ve Koç, Esat Edin'i unutmadı

Bir buçuk ay önce Balıkesir'in Edremit ilçesine bağlı Zeytinli beldesinde kamp yaparken sele kapılarak hayatını kaybeden ünlü işadamlarından Esat Edin ve çocukları için, işadamı Cem Boyner, Mustafa Koç ve kamp sahipleri tarafından Mehmetalan köyünde hayır yemeği düzenlendi.


Köydeki "Hızır" isimli kampta 3 çocuğu ile birlikte kamp yaptığı sırada çadırları sel sularına kapılarak hayatlarını kaybeden Esat Edin ve çocuklarını, ünlü işadamları Cem Boyner ile Mustafa Koç unutmadı. Kamp sahipleri Hıdır Can, ve Ahmet Yazman'ın da katkılarıyla Mehmetalan köyü meydanında büyük bir hayır yemeği gerçekleştirildi. Özel helikopter ile Zeytinli beldesindeki stadyuma inerek bir kamyonete binen Cem Boyner, Mustafa Koç ve beraberindekiler, köye hareket etti. 4 koyunun kurban edildiği hayır yemeğine Kaymakam Şefik Aydın, İlçe Emniyet Müdürü Cumali Topaş, İlçe Jandarma Komutanı Hakan Dedebağı ve çok sayıda yetkili katıldı.


Köy halkının yoğun ilgi gösterdiği hayır yemeğinin ardından 10 YN 488 plakalı bir kamyonete binen Cem Boyner, Mustafa Koç ve beraberindekiler, köyden ayrıldı. Kamyoneti Cem Boyner'in kullandığı gözlenirken, yanına da Mustafa Koç oturdu. Köy çıkışında iki ayrı yerde duran Boyner, kendilerini helikopter ile havalanışını görüntülemek için takip eden basın mensuplarını takip etmemeleri konusunda uyardı. Peşlerinin bırakılmasını isteyen Cem Boyner, "Çok teşekkür ederiz ev sahipliğiniz için. Kim olduğunuzu da bilmiyorum. Burada kalın. Lütfen peşimizden ayrılın" dedi.


Daha sonra kamyonetlerine tekrar binen ikili, stadyumdaki özel helikopterle kısa bir körfez turu atarak bölgeden ayrıldı.

iha
Yayın Tarihi : 16 Kasım 2008 Pazar 16:05:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?