3
Mayıs
2024
Cuma
BALIKESİR

Bozbey park inşaatını denetledi

Balıkesir'in Edremit Belediyesi, başlattığı "Yaşanası Mahalleler" çalışmalarında 11. çocuk parkını Tuzcumurat Mahallesi'ne yaptı. 

Tuzcumurat Mahallesi'nda trafo alanı olarak bilinen 3 bin 500 metrekarelik yeri belediye bünyesine kazandıran Belediye Başkanı Yunus Bozbey, mahallede büyük ihtiyaç duyulan park ve sosyal tesislerin kısa bir sürede tamamlanacağını müjdeledi. Geçtiğimiz aylarda inşaat çalışmaları başlayan alanda çocuk oyun alanları, sosyal tesisler, modern çay bahçesi, halı saha, basket sahası ve fitness gruplarının yer alacağını vurgulayan Başkan Bozbey, "Edremit gün geçtikçe büyüyen, gelişen ve kabuğuna sığmayan bir yer haline gelmiştir. Edremit Belediyesi olarak halkımızın menfaatleri doğrultusunda hareket ederek, Edremit'te bir çok ilke imza attık. Yaşanası mahalleler adı altında başlattığımız ve her mahalleye bir park sloganı ile yürüttüğümüz çalışmalarımız aralıksız olarak sürüyor. Darsofa Mahallesi Ali Fahri Akıllıoğlu Tesisleri, Cumhuriyet Mahallesi Cumhuriyet Parkı Tesisleri, Mehmet Akif İlköğretim Okulu Yanı Park ve Sosyal Tesisler, Ülkü Yolu Üzeri Terzioğlu Parkı, Cumartesi Pazarı yanı çocuk oyun alanı, Pazartesi Pazarı çocuk oyun alanı ve sosyal tesisler, Şehitler Parkı ve Sosyal Tesisleri, Dörtyol Parkı ve son olarak da Tuzcumurat Mahallesi trafo yanına yapılan sosyal tesislerle Edremit'te park anlayışını değiştirdik. İlçemizde yaptığımız ve yapmakta olduğumuz tüm çalışmalarla, Edremit'in geleceğini garanti altına alarak, yarınlarımız olan çocuklarımıza daha yaşanır bir kent ortamı sağlamış olacağız" dedi. 

Başkan Bozbey, yapımı devam eden çocuk parkında incelemelerde bulunarak, yetkililerden parkın son durumu hakkında bilgiler aldı. Fitness ve egzersiz aletlerini deneyen Bozbey, mahalleli çocukların yoğun ilgisi ile karşılaştı. Mahalleli çocuklar başkan Bozbey'e ilçeye ve mahallelerine yapılan park için teşekkür ettiler.

İHA
Yayın Tarihi : 9 Temmuz 2008 Çarşamba 18:34:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?