6
Mayıs
2024
Pazertesi
BALIKESİR

Bozbey'den gazetecilere kahvaltı

Balıkesir'in Edremit Belediye Başkanı Yunus Bozbey, '10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü' dolayısıyla basın mensupları ile bir araya geldi.

Adramis Termal Otel'de düzenlenen toplantıya genel ve yerel gazete, televizyon ile ajans temsilcileri katıldı. Gazetecilerin '10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutladığını belirten Bozbey, "Böyle önemli bir günde yağmur çamur demeden her zaman bizlerin yanında olan gazetecilerimizle bir arada olmak istedim. Bin bir zorluk içerisinde, toplumun bilgilendirilmesi, ışık tutulması, ülke yararına yönlendirilmesi ve bölgemizin tanıtılması ve aydınlatılması gibi kutsal bir görevi yerine getirmekte olan, basın çalışan ve kuruluşların tüm çalışanlarının bu anlamlı günlerini en içten dileklerimle kutluyorum" şeklinde konuştu.

Kurumsal olarak İHA, Körfezde Olay, Körfez Star, Zeytin, Altın Körfez ve Ses dergilerine şilt veren Başkan Bozbey, gazetecilere de teşekkür belgesi verdi. Bozbey, 2 bin kişiye iş imkanı sağlayacak otel ve sağlık tesisinin temelinin şubat yanında atılacağının müjdesini verdi. Hedeflerinin ülkemizin genel yükselişine ve gelişimine Edremit'in de her yönden dahil edilip gelişebilmesi için çalıştıklarını belirten Bozbey, şunları söyledi:

"Edremit'in gelişmesi ile nüfusu gün geçtikçe artıyor. Ülkemizin dört bir yanından göç alıyor. Günlük nüfus baz alındığında belediye olarak resmi nüfusun 2 katına hizmet veriyoruz. İlçenin çehresini değiştiren ve 252 adet F tipi, 160 adet de Y tipi konutun yer aldığı inşaat çalışmaları tamamlandı. Toplam 412 konutluk TOKİ bina sahiplerine müjde vermek istiyorum. Burada çevre düzenlemesi sürüyor. Müteahhidin inşaatları bu ay içinde teslim etmesi halinde, ay sonuna doğru, en geç diğer ay anahtarları mal sahiplerine teslim edeceğiz. Bayram yeri yeniden canlanacak. Buraya fabrika yerine dev plaza ve pazar yeri yapılacak. Kapalı pazar yeri çarşamba günleri dışında burası otopark olarak kullanılarak şehir içi trafiğini rahatlatmayı hedefliyoruz. Jeotermalin ek yeni kuyusu hizmete girdi. 3 - 4 binada yaşanan sorunda çözülmüş olacak. Körfez Havaalanı 16 ay içinde tamamlanacak. Bu süre içinde yatırımcılara her türlü kolaylığı sağlamayı sağlamak hedefimiz. Her şey Edremit'i daha ileriye götürmek için durmadan ben arkadaşlarım gece gündüz demeden çalıyoruz"

İHA
Yayın Tarihi : 10 Ocak 2009 Cumartesi 17:11:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?