6
Mayıs
2024
Pazertesi
BALIKESİR

Bozbey'e çiçekli karşılama

Balıkesir'in Edremit Belediye Başkanı ve AK Parti Edremit Belediye Başkan adayı Yunus Bozbey, yaptığı kahvehane ziyaretlerinde çiçeklerlerle karşılanıyor.

Belediye Başkan adayı Yunus Boybey, ekibiyle birlikte kahvehane ziyaretlerinde bulunurken, halkın büyük ilgisi ile karşılaşıyor. Dün akşam Gazicelal Mahallesi'ndeki Edremit Kanarya ve Güvencin Sevenler Derneği'ne, beraberindeki yaklaşık 100 kişilik bir partili grup eşliğinde giden başkan Bozbey çiçeklerle karşılandı.

Meclis üyesi adaylarını tanıtan başkan Bozbey, çamur siyaseti yapmadıklarını, görüldüğü gibi sadece işlerini yaptıklarını vurguladı. Son günlerde bir takım asılsız dedikoduların çıkartıldığını da söyleyen Bozbey, "Ben bazıları gibi çamur siyaseti yapmayı bilmiyorum. Bu nedenle size çok çarpıcı sözler söyleyemem. Bizim yalanla dolanla, dedikoduyla, iftiracılıkla falan işimiz olmadı, olmaz da. Bizler yaptıklarımızla kendimizi tanıttık, yapacaklarımızla da karşınıza çıktık. Her şey ortadadır. Ak belediyeciliği seçen değerli halkımızın yine doğru seçimi yapacağından eminim. Güçlü bir meclis üyesi kadromuz var. Bu kadronun yapacağı projeleri zaten sizlere duyurduk. Yaptıklarımıza bakıldığında yapacaklarımızdan hiçbir şüphe duyulmadığı görünüyor. Dedikodulara kulak asmadan, çamurdan, iftiradan, yalandan dolandan uzak bir biçimde ziyaretlerimizi aralıksız sürdürüyoruz" dedi.

Başkan Bozbey'in sözleri zaman zaman, "En büyük başkan Yunus başkan" şeklinde sloganlar ve alkışlarla kesildi.

İHA
Yayın Tarihi : 3 Mart 2009 Salı 15:16:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?