6
Mayıs
2024
Pazertesi
BALIKESİR

Briç ustalarından başarı sözü

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Mayıs ayı sonunda Türkiye Kulüplerarası Şampiyonası’nın Ege bölgesi elemelerinde 4. olan Belediyespor Briç Takımı, Belediye Başkanı Fikret Akova’yı ziyaret etti. Burhaniyeli briççiler 19-20-21 Haziran da ilçede yapılacak playof karşılaşmalarını başarıyla geçeceklerini belirterek, kendilerine destek olan başkan Akova’ya teşekkür ettiler.

İzmir’de 29-30-31 Mayıs tarihlerinde yapılan Ege bölgesi 1. etap karşılaşmalarında 4. olan Burhaniyeli briççiler kaptanları Davut Varol’un başkanlığında Belediye Başkanını ziyaret ettiler. Burhaniye Belediyespor Briç Takım Kaptanı Davut Varol yaptığı açıklamada, hedeflerinin 19 – 20 – 21 Haziran’da Burhaniye Artemis Tatil Köyü’nde yapılacak olan play offları da başarıyla geçerek, Eskişehir’de yapılacak Türkiye Finallerine katılmak olduğunu söyledi.

Kendilerine destek olan belediye başkanı Fikret Akova’ya ve Burhaniye Belediyespor briç sorumlusu Faruk Cenal’a teşekkür ederek finallere katılma sözü verdi.

Kaptan Davut Varol, “Burhaniye Belediye Spor Briç Takımı artık Türkiye’de markalaşmıştır. Tüm takımların sahip oldukları imkânların çok azı ile elde edilen bu başarıların devamı için sayın başkanımızdan katkılarının artarak devamını istiyoruz. Kulüp yapısının daha gelişmesi ve pekişmesi için toplantı, eğitim ve bölgesel turnuvalarımızı yapabileceğimiz bu yere ivedililikle gereksinimimiz vardır. Bu sorunumuzun giderilmesi durumunda markalaşan kulübümüz daha nice ilklere imza atacaktır. Büyük bir özveri ile sağlanan bu başarının devamı temennisi ile katkı sunan ve sponsor olan kişi ve kurumlara ayrıca takım arkadaşlarım Filiz Uygan, Erdoğan Alaaddin Kalay, Bilgin Kabahasan, Mehmet Pank, Yavuz Gürel, İlker Düzen ve Cemal Kumkumoğlu’na tüm içtenliğimle saygı ve teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Belediye Başkanı Fikret Akova da, yaptığı konuşmada, briççilerin başarısından duyduğu mutluluğu dile getirirken desteğinin devam edeceğini söyledi.

İHA
Yayın Tarihi : 9 Haziran 2009 Salı 17:51:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?