7
Mayıs
2024
Salı
BALIKESİR

BSO'dan Başkan Ok'a ziyaret

Balıkesir Sanayi Odası (BSO) başkan ve yönetim kurulu üyeleri Belediye Başkanı İsmail Ok'u makamında ziyaret etti.

BSO Başkanı Ahmet Kula, Meclis Başkanı A. Rona Yırcalı ve yönetim kurulu üyeleri, Balıkesir Belediye Başkanı İsmail Ok'u ziyaret ederek, yeni görevinin hayırlı olmasını dilediler. Belediye Başkanı İsmail Ok, BSO Meclis Başkanı A. Rona Yırcalı ile oda başkanı Ahmet Kula ve yönetim kurulu üyelerini tek tek kucakladı. Sıcak karşılama sırasında elini Belediye Başkanı Ok'un omzuna koyarak samimiyetini ifade eden Rona Yırcalı, Başkan Ok'u kutladı.

Sanayinin Balıkesir için çok önemli olduğunu belirten Başkan Ok, "Sizlerin sayesinde onlarca insanımız ekmek yiyor. İnşallah yatırımlarınızın karşılığını daha fazla alırsınız da bunun yansıması da kentimize daha iyi güç katar" dedi. BSO Başkanı Ahmet Kula başarı dilediği Belediye başkanı Ok'a, Sanayi Odası olarak Balıkesir'i ileriye götürecek konularda göreve her zaman hazır olduklarını söyledi. BSO Meclis Başkanı Rona Yırcalı da, sanayiciler olarak belediye ile tam bir uyum içerisinde olmak istediklerini söyledi.

Yırcalı, "Büyük bir hızla aktivite kazanan Organize Sanayi Bölgesi'nde sayın valimiz Selahattin Hatipoğlu'nun başkanı olduğu, benim de başkan vekili olduğum mütevelli heyeti geçtiğimiz ocak ayı içerisinde yapılan toplantıda güven tazeleyerek işi sürdürüyor. Bu arada, halen Organize Sanayi Bölgesinde yolların bir bölümü, çevre düzenlemesi yanında tam olarak bitirilemeyen alt yapı sorunları bulunmaktadır" dedi.

BSO başkan ve yönetim kurulu üyelerini dikkatle dinleyen Belediye başkanı İsmail Ok, iş başına geçtikten sonra kesinlikle partizanlık yapmayacaklarını söyledi. Tüm hizmetlerin yerine getirilmesi konusunda objektif davranacağını, bunun için de namus sözü verdiğini belirten İsmail Ok, kapısının 24 saat herkese açık olacağını bildirdi. BSO Meclis Başkanı Rona Yırcalı, Belediye Başkanı İsmail Ok'u, 28 Nisan tarihinde yapılacak olan Sanayi Odası Meclis Toplantısına davet etti. Teklifi kabul eden Ok, BSO yöneticilerine ziyaret ve destek ifadeleri için teşekkür etti.
 

iha
Yayın Tarihi : 12 Nisan 2009 Pazar 11:12:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?