3
Mayıs
2024
Cuma
BALIKESİR

BTO Başkanı AKP'den aday adayı

Burhaniye Ticaret Odası (BTO) Yönetim Kurulu Başkanı Rıza Pabuccuoğlu, Burhaniye Belediye Başkanlığı için AK Parti'den aday adayı olduğunu açıkladı. Başvurusunu yapan Pabuccuoğlu, belediyeyi kişinin değil kişilerin öne çıktığı bir kurum haline getireceklerini söyledi.

Burhaniye Belediye Başkanlığı için AK Parti'de Namık Kemal Gedikoğlu ve Mehmet Ali Ekici'den sonra BTO Başkanı Rıza Pabuccuoğlu da aday adayı oldu. AK Parti ilçe merkezinde düzenlenen bir törenle başvuru yapan Pabuccoğlu, ilçenin sorunlarını bildiğini söyledi.

İlçe için önemli projelerinin olduğunu belirten 3 çocuk babası Pabuccuoğlu, "1984 yılından beri Ticaret Odası yönetimindeyim. 3 yıldan beri de yönetim kurulu başkanı olarak görev yapıyorum. Bunun için ilçemizin sorunlarını biliyorum. Kişinin değil, kişilerin öne çıktığı bir belediyemiz olsun istiyoruz. Ben değil biz olacağız. İlçenin sıkıntıları belli. İktidarın da gücünü arkamıza alarak sorunları çözeceğiz. Burhaniye'de yaşayan tüm vatandaşlarımızı kucaklayacağız. Her şey Burhaniye için diyorum. Göreve talibim" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 22 Aralık 2008 Pazartesi 19:15:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?