7
Mayıs
2024
Salı
BALIKESİR

Bu bina Hülya Avşar'ı bekliyor

Balıkesir'in Havran ilçesinde, ünlü sanatçı Hülya Avşar'ın annesi Emral Avşar tarafından yapımına başlanan diyaliz merkezinin tamamlanıp tamamlanmayacağı merak konusu oldu.

3 yıl önce sağlığında ilçeyi gezdikten sonra, "Havran benim memleketim. Doğduğum büyüdüğüm yere diyaliz merkezi yaptırmak istiyorum" diyerek harekete geçen Emral Avşar, tarafından inşaatına başlanan bina şu an yarım kaldı.
Emral Avşar İstanbul’da daha önce Havran’dan bir heyet ve ilgili inşaat firma yetkilisi Mehmet Ertaş arasında diyaliz merkezinin yapılması için protokol imzalanmıştı.

Ancak Emral Avşar’ın akciğer kanserine yakalanması üzerine inşaat yarım kaldı. İlgili firma kendi imkanları ile diyaliz merkezinin ancak kaba inşaatını bitirebildi.
İlçede çok fazla diyaliz hastası olması nedeniyle gözler şimdi, Hülya Avşar’a çevrildi. Ünlü sanatçı Hülya Avşar‘ın annesinin verdiği sözünü yerine getirip getirmeyeceğine çevrildi.

Yoksa bina binanın ayyaş yuvasına döndüğünü söyleyen mahalleli duruma büyük tepki gösteriyor. Yarım kalan inşaatın içinde ve etrafında içki şişeleri gösteren vatandaşlar, inşaatın bir an önce tamamlanmasını ilçede bulanan hastaların taşınma çilesinin sona ermesini istediklerini belirttiler.
 

iha
Yayın Tarihi : 6 Mayıs 2009 Çarşamba 17:32:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?