3
Mayıs
2024
Cuma
BALIKESİR

Bu çocuklara şapka çıkartılır

Balıkesir'in Burhaniye Belediyesi Gençlik Merkezi'nde İngilizce kurs eğitimi alan öğrenciler, İngilizce tiyatro oyununu sergilediler.

Gençlik merkezi bahçesinde öğrenci velilerinin ve Burhaniye Belediye Başkanı Fikret Akova'nın katılımı ile İngilizce olarak gerçekleştirilen oyun büyük ilgi gördü.

Yaşları 8 ile 11 arasında değişen 26 çocuk yaz İngilizce kursu çerçevesinde 2 aydır hazırlandıklarını belirttiler. 'Contert of the fairies' (periler yarısı) adlı oyunu sergileyen minik tiyatrocular oynadıkları oyunlardan öte, şirin tavırlarıyla seyircilerin gönlünü fethederken usta tiyatroculara taş çıkarttı.

Oyun sonunda İngilizce öğretmenleri Güzin Nazlı Özdil'e teşekkür belgesi veren Burhaniye Belediye Başkanı Fikret Akova 'Gençlik merkezi bizi diğer belediyelerden ayıran büyük özelliklerden biridir. Belediyemizin açmış olduğu gençlik merkezinde eğitim alan çocuklarımızın böyle güzel eserler çıkartması bizi çok onurlandırdı. Ne kadar güzel projeler, ne güzel işler yaptığımızı bir kere daha anlıyoruz" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 7 Eylül 2008 Pazar 15:51:25
Güncelleme :7 Eylül 2008 Pazar 15:53:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?