5
Mayıs
2024
Pazar
BALIKESİR

Bu da mobil anaokulu

BURHANİYE’DE MOBİL ANAOKULU HİZMETE GİRDİ

Balıkesir’in Burhaniye Kaymakamlığı’nın yaptırdığı mobil anaokulu hizmete girdi. Okulu olmayan mahallelerdeki çocukları okulla buluşturan mobil anaokulundan ilk etapta 36 çocuğun yararlandığını belirten ilgililer, çocukların da ailelerin de mutlu olduğunu söylediler.

İlçenin Geriş ve Cumhuriyet mahallelerinde hizmete başlayan Mobil Anaokulu, çocuklarla dolup taşarken, büyük coşku yaşanıyor. Avni Özpolat Anaokulu müdür yardımcısı Eser Ersöz’ün yönetimindeki mobil anaokulunun okula gidemeyen çocuklara hizmet verdiğini belirten Kaymakam Ali Uslanmaz, Okulu çocukların ayaklarına getirdiklerini söyledi.

Kaymakam Uslanmaz, “Okula gidemeyen çocuklar için bunu yaptık. Okulu çocukların ayaklarına getirdik. Çocuklar arasında fırsat eşitliği sağlamayı amaçlıyoruz. Öğrenciler de veliler de mutlu” dedi.

İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Zekeriya Eşkikara da, “Mobil anaokulu ilçeler içinde ilk defa bizde hizmete girdi. Yararlı olacağına inanıyorum” dedi. Okulun sabahleyin Geriş mahallesinde öğleden sonra da Cumhuriyet mahallesinde hizmet verdiğini belirten Mobil anaokulu sorumlusu Eser Ersöz, “Şu anda 36 öğrenciye hizmet veriyoruz. Park kenarına konuşlandırdığımız okulumuz çocuklarla dolup taşıyor. Çocuklar da veliler de çok mutlu” dedi.

BURHANİYE’DE MOBİL ANAOKULU HİZMETE GİRDİ
İHA
Yayın Tarihi : 19 Nisan 2010 Pazartesi 10:02:02
Güncelleme :19 Nisan 2010 Pazartesi 18:28:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?