6
Mayıs
2024
Pazertesi
BALIKESİR

Bunalıma girip camdan atladı

Balıkesir'de, bunalıma giren kadın kendini evinin penceresinden atarak intihara girişti. Evli ve 1 çocuk annesi olduğu öğrenilen 55 yaşındaki N.O. isimli kadın ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Edinilen bilgiye göre, Altıeylül Mahallesi, Atalar Caddesi, Seren Sokak'taki bir apartmanda ikamet eden N.O., iddiaya göre yalnız yaşadığı evde pencereye çıkıp kendini aşağı bıraktı. İntihara kalkışan kadın yaralı olarak dakikalarca yerde kıvranırken kısa sürede olay yerine gelen 112 Acil ekipleri ilk müdahaleyi yaptı. Çok sayıda polis ekibinin de sevk edildiği olay yerinde önlem alınırken, kadının evde yalnız olduğu anlaşıldı. Çevredeki komşuların ihbar ettiği olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

N.O.'nun Boğaziçi Üniversitesi'nde okuyan bir çocuğu bulunduğu, kendisinin ise bir süreden beri psikolojik tedavi gördüğü belirlendi. Evdeyken önce bileklerini keserek intihar etmek istediği tespit edilen N.O.'nun, daha sonra 7 katlı binanın 2. katındaki evinin penceresine çıkıp kendini aşağı bıraktığı öğrenildi. Görgü tanıklarının ifadesine göre başını park halindeki araca çarpan kadın ölmekten şans eseri kurtuldu.

Sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından ambulans ile Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırılan N.O.'nun ameliyata alındığı, kaburga kemiklerinde kırık olduğu, olayla ilgili soruşturmanın ise sürdüğü bildirildi. Üst üste intihar girişiminde bulunan N.O.'nun psikolojik sorunları olduğunu söyleyen komşuları, olaydan büyük üzüntü duyduklarını ifade ettiler.
 

iha
Yayın Tarihi : 16 Temmuz 2009 Perşembe 18:42:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?