3
Mayıs
2024
Cuma
BALIKESİR

Burhaniye Devlet Hastanesi yenileniyor

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, günlük 900 ile 1000 kişinin muayene ve tedavi olduğu Devlet Hastanesi baştan aşağıya yenileniyor. 

Burhaniye Devlet Hastanesi, yapılan çalışmalarla pırıl pırıl oldu. Hasta memnuniyetini artırmak için ye cihazlar satın alan yönetim, şimdide tüm servisleri boyamaya başladı. Boya için iki kişilik ekip kurduklarını belirten hastane müdürü Sabri Yaşar, "Tüm katların boyanması için 2 buçuk ton boya satın aldık. Kurduğumuz iki kişilik ekip üst katlardan başlamak üzere boyaları yenilemeye başladı. Her katı ayrı renklerde boyadık. Hastanemiz pırıl pırıl oldu. Tüm özel odalara klima, televizyon ve buzdolabı koyduk. Hasta odalarının tamamı iki kişilik olacak. Bunun içinde çalışıyoruz. Çok güzel bir arşiv ve teknik servis oluşturduk. Kısacası hastaneyi başkan aşağıya yeniliyoruz" dedi. 

Yeni başhekim Mehmet Cüneyt'in göreve gelmesiyle birlikte hastanede çok güzel çalışmaların başlatıldığını dikkat çeken Hastane Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Rafet Yedikardeşler, "Birlik ve beraberlik olan yerde verim olur. Bizim hastanemizde de bu yaşanıyor. Yeni başhekimle birlikte birlik beraberlik ve dayanışma başladı. Hastane pırıl pırıl oldu. Biz de elimizden gelen desteği yapıyoruz. Modern diyaliz merkezi de hizmet veriyor" dedi.

.
Yayın Tarihi : 15 Mayıs 2008 Perşembe 17:05:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?