6
Mayıs
2024
Pazertesi
BALIKESİR

Burhaniye Emniyeti'nde heyecan

Balıkesir’in Burhaniye İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde tayin ve terfi heyecanı yaşanıyor. 4 yıldan beri görev İlçe Emniyet Müdürü olan Metin Sevil, Yozgat polis okuluna, müdür yardımcısı Muhteşem Tonbalak da Rize’ye atanırken, 4 kişi de terfi etti.

İlçede 4 yıldan beri görev yapan İlçe Emniyet Müdürü Metin Sevil, Yozgat Polis Okulu’na atanırken, 3. sınıf emniyet müdürlüğüne terfi eden müdür yardımcısı Muhteşem Tonbalak’da Rize Emniyet Müdürlüğü emrine tayin oldu. İlçe Emniyet Müdürlüğü Bürolar Amiri Yavuz Sağdıç 4. sınıf emniyet müdürlüğüne terfi ederken, Ören Karakol Amiri Barik Çiçek ve Trfik Tescil Büro Amiri Komiser Muzaffer Yücer de baş komiserliğe terfi ettiler.

Balıkesir’de yapılan terfi töreninde Yavuz Sağdıç’ın terfisini İl Emniyet Müdürü Coşkun Hayal takarken. Muhteşem Tonbalak’ın terfisini Vali Yardımcısı Ali Osman İşsen, Muzaffer Yüceur’un terfisini de Burhaniye Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Erdoğan Tost taktı. Balıkesir Polis Evi’nde yapılan terfi törenlerinde büyük coşku yaşandı.

İlçeyi çok sevdiğini belirten İlçe Emniyet Müdürü Metin Sevil, “4 yıl içinde iyi işler yapmaya çalıştık. Bütün arkadaşlarımızla beraber uyumlu bir çalışma yaptık. Burhaniye’yi hiçbir zaman unutmayacağım” dedi. Müdür Metin Sevil ve müdür yardımcısı Muhteşem Tonbalak’ın ay sonunda yeni görev yerlerine gidecekleri öğrenildi.
 

iha
Yayın Tarihi : 6 Temmuz 2009 Pazartesi 14:25:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?