7
Mayıs
2024
Salı
BALIKESİR

Burhaniye MYO kullanıma hazır

Burhaniye Meslek Yüksek Okulu binasının kullanıma hazır olduğu öğrenilirken, çevre düzenlemelerinin ardından okulun faaliyete geçeceği açıklandı.

Okul binasının inşaatını yapan firmanın yetkilileri, binanın kullanıma hazır hale getirildiğini belirtti. Burhaniye Belediye Başkanı Fikret Akova'nın inşaattaki gelişmelerle sürekli ilgilendiğini belirten yetkililer, belediyenin yapacaklarının eğitime engel olmayacağını ifade etti.

Konuyla ilgili açıklama yapan Burhaniye Belediye Başkanı Fikret Akova, "Balıkesir Üniversitesi'ne bağlı lisans düzeyindeki 4 yıllık Burhaniye Uygulamalı Bilimler Yüksek Okulu'nun binası için biz tepenin hafriyatını yaparak düzleriz. Okulun giriş ve çıkış yollarını da mevcut imar yoluna uygun olarak düzenleyebiliriz. Burhaniye'nin çağdaş kentsel gelişiminde görevi eksiksiz olarak yaptık. Geçen 5 yılda ürettiklerimiz gelecekte üretip başardıklarımızın en gerçek güvencesidir. Burhaniye halkı bu gerçeğin bilincindedir" dedi.

Başkan Akova, Balıkesir Üniversitesi Rektörlüğü ile sürekli iletişim içerisinde olduklarını, proje kendilerine ulaşır ulaşmaz gerekli çalışmayı başlatacaklarını söyledi.

İHA
Yayın Tarihi : 12 Şubat 2009 Perşembe 18:44:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?