5
Mayıs
2024
Pazar
BALIKESİR

Burhaniye MYO’da mezuniyet coşkusu

BURHANİYE MYO’DA MEZUNİYET COŞKUSU

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Meslek Yüksek Okulu’nda 15. mezuniyet coşkusu yaşandı. Ören Aramytteion Açık Hava Tiyatrosu’nda düzenlenen törende 210 öğrenciye temsili diplomaları verilirken, törende bir konuşma yapan Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şerif Saylan üniversitede 30 bin öğrencinin eğitim gördüğünü bildirdi. Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şerif Saylan, rektör yardımcıları, Kaymakam Ali Uslanmaz, Belediye Başkanı Fikret Akova, Başsavcı Mehmet Şafak, öğretim üyeleri, daire amirleri ve çok sayıda velinin katıldığı törende büyük coşku yaşandı. Törende bir konuşma yapan Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şerif Saylan, 9 fakülte ve 16 meslek yüksek okulunun bulunduğunu söyledi. Kaliteli ve yetenekli insan gücü yetiştirmek için çalıştıklarını belirten Prof. D. Şerif Saylan, “Üniversitemizde 30 bin öğrenci eğitim görmektedir. En yeni bilgilerle donatılmış ülkesini seven çağdaş gençler yetiştirme gayreti içindeyiz. Yarınlarımızı emanet edeceğimiz geçler yetiştirdiğimiz inancındayım. Mezun olan gençleri ve velilerini kutluyorum” dedi.

Okul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ömer Lütfi Met’ de, “Okul olarak 15. mezunlarımızı vermenin gururunu yaşıyoruz. Bu gün 210 gencimizi mezun ediyoruz. Bu güne kadar bin 768 mezun verdik. Her zaman bize destek olan idaricilerimize ve işadamlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Belediye Başkanı Fikret Akova da yaptığı konuşmada, “Bu gün çok anlamlı bir gündür. Okulun açılmasında emeği geçenlere özellikle rahmetli Melih Pabuccuoğlu ‘na minnettarız. Siz gençler yeni bir hayatın başlangıcındasınız. Gittiğiniz yerlere selam götürün. Yolunuz açık olsun” dedi.

Konuşmaların ardından mezun olan 210 gencin diplomaları törene katılanlar tarafından verildi. Törenin ardından konuklara pilav ve ayran ikramı yapıldı.

BURHANİYE MYO’DA MEZUNİYET COŞKUSU
BURHANİYE MYO’DA MEZUNİYET COŞKUSU
BURHANİYE MYO’DA MEZUNİYET COŞKUSU
BURHANİYE MYO’DA MEZUNİYET COŞKUSU
İHA
Yayın Tarihi : 16 Mayıs 2010 Pazar 16:09:01
Güncelleme :16 Mayıs 2010 Pazar 16:42:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?