3
Mayıs
2024
Cuma
BALIKESİR

'Burhaniye Tarzanı' çaresiz

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, uzun saçları, fötr şapkası ve ilginç giyimi ile dikkat çeken 'Tarzan' lakaplı Emin Çivi yardım bekliyor. 

İlginç kıyafeti ile ilçede herkesin tanıdığı Tarzan Emin Çivi, iki haftadır tedavi gördüğü hastaneden taburcu olduğunu belirterek yatacak yeri olmadığı için zeytinliklerde yatıp kalktığını söyledi. Derdini anlatmak için geldiği hükümet konağında Kaymakam Ali Uslanmaz'ın izinli olduğunu öğrenen Çivi, çaresizlikten ağlamaya başladı. 

Görevlilerin söylediği bir bardak çayı içemeyen Emin Çivi, güçlükle sakinleştirildi.
Uzun süre Börezli köyündeki eski okul binasında yattığını belirten 61 yaşındaki Emin Çivi, "Köyde çocuklar benimle alay ediyor. Bunun için oraya gitmek istemiyorum. Burada da yatacak yerim yok. Zeytinliklerde yatıp kalkıyorum. Bu yüzden hastalandım. 15 gündür tedavi gördüğüm hastaneden yeni taburcu oldum. Gene sokaklarda kaldım. Kaymakam Bey izne ayrılmış. Belediye Başkanı'na gidiyorum. Beni Başkan'la görüştürmüyorlar. Perişanım. Kaymakam ve Belediye Başkanı bana sahip çıksın. Ne yatacak yerim, ne de yiyecek bir lokma ekmeğim var. Allah rızası için bana sahip çıkın. Beni huzur evine yerleştirsinler. Hiçbir sosyal güvencem yok" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 7 Kasım 2008 Cuma 15:46:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?