7
Mayıs
2024
Salı
BALIKESİR

Burhaniye Ticaret Odası'na yeni başkan

Balıkesir'in Burhaniye Ticaret Odası seçimlerinde odanın eski meclis başkanı Hüseyin Sarıbaş yönetim kurulu başkanı oldu.

Tek liste ile gidilen seçimlerde AK Parti'den belediye başkan adayı olan eski başkan Rıza Pubuccuoğlu aday olmazken, Sarıbaş, kullanılan 162 oyun tamamını alarak oda başkanı oldu.

Dün, Ticaret Odası salonunda yapılan seçimde oy kullanan 162 üyenin tamamının oyunu alan Sarıbaş, Ticaret Odası yönetim kurulu başkanı oldu. 20 meclis üyesinin de belirlendiği seçimlerde, Burhaniye Ticaret Odası Başkanı olan 39 yaşında 2 çocuk babası Hüseyin Sarıbaş, her şeyin Burhaniye için olduğunu söyledi.

Ticaret Odası Meclis Başkanlığı görevinden yönetim kurulu başkanlığına seçilen Sarıbaş, "Her şey Burhaniye için. Odamızı siyasetin dışında tutacağız. İlçede yapılacak çok işimiz var. Geçen dönemden çıta bir hayli yükseldi. Bu çıtayı daha da yükseltmek için çalışacağız. Biz ilçede ticareti nasıl geliştiririz, bunun peşinde olacağız. Her şey Burhaniye için" dedi.

Burhaniye Ticaret Odası'nda önümüzdeki günlerde 20 kişilik meclisin meclis başkanı ile 7 kişilik yönetim kurulunu belirleyeceği bildirildi.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Şubat 2009 Çarşamba 22:38:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?