7
Mayıs
2024
Salı
BALIKESİR

Burhaniye'de ağaç dikme imecesi

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde görev yaptığı Cumhuriyet İlköğretim Okulu'nun çehresini değiştiren Müdür Veysel Karaaslan, bu defa da mahallesi için imece başlattı.

Muhtar, ihtiyar heyeti ve okul aile birliği üyelerini yanına alan Karaaslan, mahalleye 400 fidan dikti.

İlçenin Cumhuriyet İlköğretim Okulu'nun 4 yıllık müdürü Veysel Karaaslan, okulunun çehresini değiştirdikten sonra geçen yıl oluşturduğu bahçe ile ödül alırken, bu defa da mahalle için kolları sıvadı. Mahalle muhtarı Yusuf Karakocalı, ihtiyar heyeti üyeleri Ali Göktepe, İbrahim Turgut, Mustafa İnce ile okul aile birliği yöneticileri ve cami imamı Hüseyin Yetimoğlu'nu da yanına alan Veysel Karaaslan 400 ağaç dikti. Sındırgı Orman İşletme Fidanlığı'ndan temin edilen ıhlamur, akasya, akçaağaç ve yalancı servi ağaçları, sokak ve caddelere dikildi.

Kendilerine Kaymakam Ali Uslanmaz'ın da büyük destek verdiğini belirten Karaaslan, "Kaymakam Ali Uslanmaz, fidanların nakli için kamyon temin etti. Belediye Başkanımız Fikret Akova ise fidanların dikileceği yerleri belirledi ve bize iş makinesi desteği yaptı. Kendilerine teşekkür ediyoruz. Okulumuzdan sonra mahallemiz de güzelleşsin istedik. İhtiyar heyeti ve okul aile birliği yöneticileri de bize destek verdi" dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 20 Nisan 2009 Pazartesi 13:23:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?