6
Mayıs
2024
Pazertesi
BALIKESİR

Burhaniye'de Balkan rüzgarları

Burhaniye Belediyesi ile İzmir’de yayın hayatını sürdüren Balkan Günlüğü Gazetesi’nin ortaklaşa olarak organize ettiği Balkan Şenliği Burhaniyelileri büyüledi.

Geçtiğimiz akşam Burhaniye Adramytteion Açık Hava Tiyatrosu’nda gerçekleşen etkinliğe çok sayıda Burhaniyeli izleyici katıldı.

Etkinlikte Orhangazi Belediyesi Halk Dansları Ekibi, Konak Belediyesi Gençlik Kulübü halkoyunları gösteri ekibi ve Burhaniye Belediyesi Gençlik Merkezi Halk Oyunları Ekibi gösterileriyle izleyenlere keyifli anlar yaşatırken, Fahriye Güney Konseri de şarkılar ve türkülerle Balkan esintilerini izleyenlerin yüreğine kazıdı.

Geceye, Burhaniye Belediye Başkanı Fikret Akova nın yanı sıra, Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan, Balkan Günlüğü Gazetesi sahibi ve Buca Belediye meclis üyesi Rıfat Sait ve Burhaniye Belediye meclis üyeleri katıldılar.

Şenliği izleyen Burhaniyeliler, etkinlikleri izlemekten büyük keyif aldıklarını belirterek, Başkan Akova’ya teşekkürlerini iletirken, bu tür şenliklerin daha sık yapılmasını istediklerini belirttiler.
 

iha
Yayın Tarihi : 16 Ağustos 2009 Pazar 17:51:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?