7
Mayıs
2024
Salı
BALIKESİR

Burhaniye'de festival güzeli seçildi

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, düzenlenen 20. Burhaniye-Ören Turizm, Kültür ve Sanat Festivali etkinlikleri içinde düzenlenen güzellik yarışmasında büyük coşku yaşandı.

14 genç kızın katıldığı yarışmada 17 yaşındaki Merve Çıtak Ören deniz kızı birincisi olurken, 16 yaşındaki Cansu Şodi ikinci, 17 yaşındaki Serap Tutan da üçüncü oldu. 17 yaşındaki Deniz Akın da sempati güzeli seçildi.
Ören Adramytteion Açık Hava Tiyatrosu’nda düzenlenen güzellik yarışmasında büyük heyecan yaşandı. Y

arışmaya katılan 14 genç kız 3 kez jüri ve seyirci önüne çıkarken, Kaymakam Ali Uslanmaz’ın eşi Hayriye hanım ile Belediye Başkanı Fikret Akova’nın eşi Melike hanımın da içinde bulunduğu 6 kişilik jüri, dereceye girenleri belirlemekte zorlandı. Yarışmayı, Kaymakam Ali Uslanmaz ile Belediye Başkanı Fikret Akova’nın da içinde bulunduğu yaklaşık bin 500 kişi izledi. Gençlik merkezi müdürü Ayfer Arıcan’ın sanat yönetmenliğini üstlendiği yarışmanın sunuculuğunu da Mahinur Sönmez yaptı. Yarışmanın sonunda dereceye giren kızların taçlarını Kaymakam Ali Uslanmaz ve Belediye Başkanı Fikret Akova birlikte taktı.

Başkan Fikret Akova, yaptığı konuşmada, “Büyük heyecan yaşadık. Emeği geçenleri kutluyorum. Jürinin yerinde olmak istemezdik. Çünkü bu kadar güzel kızın arasından dereceye girenleri belirlemek kolay değil. Bahtları açık olsun. Sponsorlara ve folklor ekiplerine teşekkür ederim” dedi. Yarışmanın birincisi olan Merve Çıtak da yaptığı konuşmada, “Çok mutluyum. Heyecanlıyım. Ağlamamak için kendimi zor tutuyorum. Jüriye ve bize destek verenlere teşekkür ediyorum” dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 12 Temmuz 2009 Pazar 16:16:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?