3
Mayıs
2024
Cuma
BALIKESİR

Burhaniye'de mezuniyet heyecanı

Burhaniye ilçesindeki Celal Toraman Anadolu Lisesi'ni bitiren 81 öğrenci için düzenlenen mezuniyet gününde büyük coşku yaşandı.


Kaymakam Bekir Şahin Tütüncü, Belediye Başkan Vekili İsa Bolel, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yakup Şağban, okulu yaptıran hayırsever Celal Toraman ve daire müdürleriyle velilerin katıldığı törende büyük coşku yaşandı. Eğitim ve öğretimde önemli gelişme sağladıklarını belirten okul müdürü Hikmet Tütüncü, "Eğitim gönül işidir. Sizleri en şekilde yetiştirmeye çalıştık. Bu güne kadar düzenlenen yarışmalarda iyi dereceler alındı. Üniversite sınavlarında da başarılı olacağınıza inanıyorum. Hepinize başarılar diliyorum. Yolunuz ve bahtınız açık olsun" dedi.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Yakup Şağban da ilçedeki eğitim durumu hakkında bilgi verdi. İlçe merkezinde 8 lise ve 10 ilköğretim okulu bulunduğunu belirten Yakup Şağban, "İlçedeki okullarda ortalama sınıf mevcudu 29'dur. Balıkesir de eğitim ve öğretimde başarılı ilçeler arasındayız" dedi.


Okul birincisi Murat Buğu'ya ödülünü Kaymakam Bekir Şahin Tütüncü verirken, ikinci Nihal Temizsoy'un ödülünü Belediye Başkan Vekili İsa Bolel verdi. Okul birincisi Murat Buğu'nun yaş kütüğe plaket çakmasının ardından bayrak ve sancak devir teslimi yapıldı. Törenin ardından konuklara etli pilav ve ayran ikramı yapılırken, öğrenciler de davul eşliğinde halaylar çekti.

..
Yayın Tarihi : 8 Haziran 2008 Pazar 18:52:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?