7
Mayıs
2024
Salı
BALIKESİR

Burhaniye'de şampiyonluk bayramı

Burhaniye Belediyespor amatör kümede şampiyon olabilmenin keyfini yaşıyor.

Birinci Amatör kümede bu yıl misafir olduğunu sezon başında söyleyen Burhaniye Belediyespor yönetimi ve teknik ekip, kurdukları iyi kadroları ile ligi sallarken şampiyonluğunu bol gollü bir karşılaşma ile ilan etti.

Soğuk havaya rağmen Sekiz Eylül stadını dolduran yüzlerce siyah beyazlı taraftar karşılaşma buyunca takımlarını yalnız bırakmayarak desteklediler.

Karşılaşmaya iyi başlayan Burhaniye Belediyespor sahanın ağır olmasına rağmen taraftarının desteği ile rakibi Akçay Belediyespor'u 6- 0 gibi net bir skorla geçerken süper amatör ligin kaplarını açtı.

Karşılaşmanın bitiş düdüğünün çalınmasıyla birlikte saha giren yüzlerce tarafta teknik ekip ve futbolcuları kucakladılar. Maçı taraftarların arasında büyük bir heyecanla izleyen Burhaniye belediye Başkanı Fikret Akova, "Ben bizlere böyle güzel coşku ve sevinci yaşatan başta yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımıza, teknik ekibimize, futbolcularımıza ve bizler soğuk sıcak demeden destekleyen cefakâr taraftarımıza teşekkür ediyor. Şampiyonluğumuzun tüm Burhaniye halkına hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Şampiyon olan Burhaniye Belediyesporlu futbolcular ve taraftarlar şampiyonlu sevinçlerini davul ve zurnalar eşliğinde oynayarak kutladılar.

İHA
Yayın Tarihi : 16 Şubat 2009 Pazartesi 22:21:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?