3
Mayıs
2024
Cuma
BALIKESİR

Burhaniye'de toplu sözleşme sevinci

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde belediyede çalışan 185 işçiyi ilgilendiren toplu sözleşme görüşmeleri sonuçlandı. 

Belediye Meclis Salonu'nda düzenlenen imza törenine Belediye Başkanı Fikret Akova, BİS yetkilisi İsmet Bora Binatlı, Belediye Avukatı Ertan Şenay, Muhasebe Müdürü Şakir Akova ile Personel Şefi Elif Şenak ile sendika yetkilileri Genel İş Sendikası Genel Başkanı Erol Ekinci, Türkiye İşçi Sendikaları (TİS) Daire Başkanı İsmail Özhamarat, Eğitim Daire Başkanı Hüseyin Yaman ile belediye işçileri katıldı. 

Burhaniye Belediye Başkanı Fikret Akova, "İşçimize imkanlarımız ölçüsünde verilebilecek en üst rakamı verdik. Yeni sözleşmemiz belediyemize hayırlı uğurlu olsun. Sözleşmeye bu kadar fazla imzayı sağlam olsun diye attırıyoruz. Bugün çok mutlu bir gün yaşıyorum. Benimle beraber çalışan tüm personelime teşekkür ediyorum. Şimdi bundan sonra halka en iyi hizmeti vermek için işçi arkadaşlarımızla canla başla çalışmaya devam edeceğiz." dedi. 

Genel İş Genel Başkanı Erol Ekinci ise, "Belediye Başkanı Fikret Akova'yı huzurlarınızda kutluyorum. Yarınından endişe duymayan işçilerimiz kazanmıştır. Haklarımızı kimseye yedirmeyiz. Yapılan bu yeni iş sözleşmemiz tüm Burhaniye Belediyesi çalışanlarına hayırlı olsun" dedi. 

İki yıllık sözleşme olarak 185 işçiyi kapsıyor.

.
Yayın Tarihi : 28 Mart 2008 Cuma 09:48:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?