5
Mayıs
2024
Pazar
BALIKESİR

Burhaniye’de uyuşturucu operasyonu

BURHANİYE’DE UYUŞTURUCU OPERASYONU

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde polis ekipleri, 1 kilo 150 gram esrar, 70 kök Hnt Keneviri, 1 ruhsatsız tabanca ve 35 adet dolu fişek ele geçirdi.

Balıkesir Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Burhaniye İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Edremit Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği’nce Burhaniye İlçesinde elde edilen bilgilerde; Burhaniye İlçesinde ikamet ettiği tespit edilen İ.G. isimli şahısta esrar maddesi bulunduğunun öğrenilmesi üzerine; 1963 doğumlu İ.G. isimli şahsa ait Memiş Mahallesi Bahçe Sokak’taki bir adreste detektör köpeği marifeti ile yapılan aramalarda; Toplam (1,150) gram kubar esrar maddesi, seri numarası ve markası okunamayan (1) adet 7.65 mm çaplı ruhsatsız tabanca, (1) adet boş şarjör, (25) adet uzun, (10) adet kısa olmak üzere toplam (35) adet 9 mm çaplı MKE. yapımı dolu fişek elde edildiği öğrenildi.

Ayrıca aynı ikametin yan tarafında bulunan boş ikametin arka bahçesinde; saksılara ekilmiş vaziyette (70) kök keneviri bitkisi sökülmek suretiyle el konuldu. Şüpheli İ.G. isimli şahıs görevliler tarafından yakalandı ve yakalanan şüphelinin (1) adet Adam Öldürmek suçundan sabıka kaydının olduğu tespit edildi.

Yakalanan şüpheli, “Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde Ticareti Yapmak Ve Bulundurmak” suçlarından bugün Burhaniye adli makamlarına sevk edilecek. Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü, il genelinde uyuşturucu satıcıları ile mücadeleye kararlılıkla devam ettiğini duyurdu.

BURHANİYE’DE UYUŞTURUCU OPERASYONU
İHA
Yayın Tarihi : 18 Ağustos 2010 Çarşamba 12:00:02
Güncelleme :18 Ağustos 2010 Çarşamba 12:17:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?