6
Mayıs
2024
Pazertesi
BALIKESİR

Burhaniye'de yardım kermesi

Balıkesir’in Burhaniye ilçesindeki Kemer Öğrenci Yurdu yararına düzenlenen kermes büyük ilgi gördü. Cumhuriyet meydanında düzenlenen kermes de yiyecekten, ayakkabı ve giyeceğe kadar satışa sunulan eşyalar büyük ilgi görürken, kermes gelirinin yurtta kalan dar gelirli aile çocukları için kullanılacağı bildirildi.

Kemer Öğrenci Yurdu kermesini kaymakam Ali Uslanmaz açtı. Müftü Ali Efe’nin yaptığı duanın ardın yapılan açılışa İlçe Emniyet Müdürü Metin Sevil, Milli Eğitim Müdürü Yakup Şağban, Meteoroloji İlçe Müdürü Mürsel Çakır, Kaymakamlık Yazıişleri Müdürü Abdürrahim Yardım ile bazı okul müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılışa katılan davetlilere çeşitli ikramların yapıldığı kermes de büyük coşku yaşandı. Vatandaşlar satışa sunulan eşyalardan satın alabilmek için adeta birbirileriyle yarışırken, pilav, keşkek, gözleme ve döner satışı da büyük ilgi gördü.

Yurtta 40 lise öğrencisinin kaldığını belirten yurt müdürü İsmail Atabey, “Kermesimiz büyük ilgi gördü. Kermes den 3 bin TL gelir bekliyoruz. Bu para öğrencilerimiz için kullanılacak. Başta kaymakamımız Ali Uslanmaz olmak üzere açılışımıza katılanlara ve kermesimizi ziyaret edenlere teşekkür ediyoruz” dedi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 19 Mayıs 2009 Salı 17:18:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
muhammet çimen IP: 88.241.206.xxx Tarih : 20.05.2009 23:02:28

Evet kermes çok güzel inşalla daha iyi olmasını Allahtan temenni ediyoruz