6
Mayıs
2024
Pazertesi
BALIKESİR

Burhaniyeli hemşirelerin mutlu günü

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Hemşireler Günü nedeniyle düzenlenen yemekte büyük coşku yaşandı. Ören mahallesindeki Fiyord Otel’de Kaymakam Ali Uslanmaz ve eşi Hayriye hanımın da katıldığı yemekte Ayvalıklı sanatçı Ayhan Sevengül’ün şarkıları ile coşan hemşireler ve eşleri ile doktorlar doyasıya eğlendi.

Burhaniye Devlet Hastanesi Başhemşiresi Serap Ersen ve yardımcısı Elif Gündoğmuş’un ev sahipliğini üstlendiği hemşireler gecesinde büyük coşku yaşandı. Hemşireler gecesine, Kaymakam Ali Uslanmaz ve eşi Hayriye hanımın yanı sıra, Sağlık Grup Başkanı Dr. Faruk Kendigelen ve hemşire eşi Fatma hanımla Devlet Hastanesi baştabibi Op.Dr. Mehmet Cüneyt ve eşi Güner hanımla birlikte doktorlar ve eşleri ile hemşirelerle eşleri katıldı. Burhaniye Gençlik Merkezi halk oyunları ekibinin gösterileri büyük alkış alırken Ümit Ürperen, Hasan Hüseyin Aşık ve Özgür Doğan’ın müziği geceye katılanları coşturdu.

Sanatçı Ayhan Sevengül’ün sahneye çıkması coşkuyu iyice artırdı. Bir birinden güzel şarkılar okuyan Sevengül tüm masaları dolaşırken, müziğe kendini kaptıran konuklar da pisti hiç boş bırakmadı. Programın sonunda yapılan çekilişlerle çok sayıda hediye de sahiplerini buldu. Gecenin açılışında bir konuşma yapan Burhaniye Devlet Hastanesi baştabibi Op.Dr. Mehmet Cüneyt, “Burhaniye Devlet Hastanesi olarak hasta memnuniyetini artırmak için çalışıyoruz. Sağlık bir ekip çalışmasıdır. Bu ekipte emeği en fazla olan hemşirelerdir. Bu vesile ile tüm hemşirelerimizin hemşireler gününü kutlar mesleklerinde üstün başarılar, hayatlarında mutluluklar dilerim. Bizi yalnız bırakmayan sayın kaymakamımız ve siz değerli konuklarımıza teşekkür ediyorum ” dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 17 Mayıs 2009 Pazar 17:46:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?