2
Mayıs
2024
Perşembe
BALIKESİR

Burhaniyeliler dizi oyuncusu oldu

BURHANİYELİLER DİZİ OYUNCUSU OLDU

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, TRT için çekilen Geçmişin Gölgesinde adlı dizinin birinci bölümü tamamlanırken, çok sayıda vatandaş da dizide rol almak için sıraya girdi.

Dizinin birinci bölümünde 10 Burhaniyelinin görev aldığını bildiren Can Meral, yardımcı oyuncu seçimlerinin devam ettiğini söyledi. Burhaniye’de çekimine başlanan 13 bölümlük Geçmişin Gölgesinde adlı televizyon dizisi ilçedeki artistlik meraklılarını heyecanlandırdı. TRT 1 de oynayacak olan dizide rol alabilmek için yüzlerce vatandaş başvuru yaparken, seçimler devam ediyor.

Fişek Ajans adına oyuncu seçimi ile görevlendirilen Can Meral, oyunculuk hevesi olanların kendilerine başvurmalarını istedi. Her yaştan oyuncuya ihtiyaç olduğunu bildiren Can Meral, “İlçemizde dizi çekiminin başlaması oyunculuk merakı olanları heyecanlandırdı. Biz burada oyunculuk yeteneği olanları belirliyoruz. Dizinin ilk bölümü tamamlandı. Dizinin sonuna kadar yüzlerce yardımcı oyuncuya ihtiyaç olacak. Bunun için meraklıların Belediye Gençlik merkezine başvurmalarını istiyoruz. Dizinin ilçe tanıtımına katkısı olacağına inanıyoruz” dedi.

BURHANİYELİLER DİZİ OYUNCUSU OLDU
İHA
Yayın Tarihi : 24 Mart 2011 Perşembe 12:59:03
Güncelleme :25 Mart 2011 Cuma 01:17:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?