5
Mayıs
2024
Pazar
BALIKESİR

Burhaniyeliler Moğollar'la coştu

BURHANİYELİLER MOĞOLLARLA COŞTU

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, 21. Burhaniye-Ören Turizm Kültür ve Sanat Festivali kapsamında Ören Adramytteion Açık Tiyatrosunda düzenlenen “Moğollar” konseri büyük ilgi gördü. Belediye Başkanı Fikret Akova ile birlikte yaklaşık 3 bin kişinin şarkılara eşlik ettiği konserde büyük coşku yaşandı.

Adramytteion Açık Hava Tiyatrosu’nda yaklaşık 3 saat süren konser sırasında çok sayıda ünlü eser seslendiren Moğollar ayakta alkışlandı. Anadolu Rock türünün kurucuları arasında yer alan grup Ören’i inletti. Cahit Berkay’ın bağlamadan Gitar’a kadar çok sayıda çalgı aletiyle eşlik ettiği konserin sonunda sanatçıları kutlayan Belediye Başkanı Fikret Akova, Berkay’a bir plaket ve çiçek verdi.

Festival öncesi bir araştırma yaptıklarını belirten başkan Akova, “Gençlik konseri için hangi grubu davet edelim diye sorduğumuz vatandaşların pek çoğu Moğolların ardını verdi. Sizleri 40 yıldan beri keyifle dinliyoruz. Allah ömür verirse bir 40 yıl daha dinlemek isteriz. Festivalimize renk kattınız. Sizlere teşekkür ediyorum” dedi. Konserin ardından çok sayıda vatandaş grup üyeleriyle hatıra fotoğrafı çektirmek için birbirleriyle yarıştı.

BURHANİYELİLER MOĞOLLARLA COŞTU
BURHANİYELİLER MOĞOLLARLA COŞTU
İHA
Yayın Tarihi : 13 Temmuz 2010 Salı 12:18:02
Güncelleme :13 Temmuz 2010 Salı 12:27:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?