6
Mayıs
2024
Pazertesi
BALIKESİR

Büyükanıt eşiyle tatilde

Eski Genelkurmay Başkanı Emekli Orgeneral Yaşar Büyükanıt, eşi Filiz Büyükanıt ile birlikte tatile çıktı.

Yaz tatili için Kuşadası'na giden Büyükanıt çifti, Balıkesir'e uğrayıp Subay Orduevi'nde öğle yemeği yedi. Balıkesir Garnizon Komutanı Tümgeneral Ali Erdinç, Büyükanıt ve eşini çiçekle karşıladı.
Eski Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Büyükanıt, bugün öğle saatlerinde Balıkesir'e geldi. Yaşar Büyükanıt'ın son derece sağlıklı ve neşeli olduğu gözlendi. Kendisine tahsis edilen 34 FBY 01 plakalı Audi marka zırhlı son model aracıyla korumalarının eşliğinde Balıkesir'e gelen Yaşar Büyükanıt ve eşi Filiz Büyükanıt, Balıkesir'de Subay Orduevi'nde mola verdi.

Büyükanıt çiftini orduevi önünde çiçekle karşılayan Garnizon Komutanı Tümgeneral Ali Erdinç, eski genelkurmay başkanı ve eşiyle birlikte öğle yemeği yedi. Saat 13.30 sıralarında geldiği Balıkesir Subay Orduevinde yaklaşık 1 saat 15 dakika kalan Yaşar Büyükanıt, saat 14.45 sıralarında orduevinden ayrıldı. Sürpriz Balıkesir ziyaretlerini sadece İHA muhabirinin görüntülediği Büyükanıt'ların, yaz tatillerini geçirmek üzere Aydın'ın Kuşadası ilçesine gittikleri öğrenildi.

Yaşar Büyükanıt, gösterdiği yakın ilgi ve alakalarından dolayı Garnizon Komutanı Tümgeneral Ali Erdinç ve mahiyetindeki subaylara teşekkür ettikten sonra Balıkesir'den ayrıldı. Büyükanıt'ın gelişi ve ayrılışı sırasında polis geniş güvenlik önlemleri alırken, şehiriçindeki araç trafiği de bir süre kilitlendikten sonra normale döndü.
 

iha
Yayın Tarihi : 8 Haziran 2009 Pazartesi 16:29:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?