7
Mayıs
2024
Salı
BALIKESİR

Cami avlusunda bomba paniği

Balıkesir'deki bir caminin bahçesinde bulunan bavul paniğe yol açtı. İçinde bomba olabileceği değerlendirilen büyük bir bavul vatandaşları korkuttu.

Akıncılar Mahallesi'ndeki Hamidiye Camii'nin avlusundaki cenazelerin konulduğu musalla taşının önünde bulunan bavul vatandaşları paniğe sevk etti. İçinde ne olduğu bilinmeyen açık renkteki büyük bir bavulun cami bahçesinde bırakılmasından şüphelenen çevredeki vatandaşlar hemen polisi aradı.

Olay yerine çok sayıda polis ekibinin sevk edildiği caminin etrafında çevre güvenliği sağlanırken, TEM Şube'ye bağlı bomba imha uzmanlarının olay yerine gelmesi beklendi. Bomba uzmanlarının yaptığı ön incelemede bavul şüpheli görülürken, özel zırhlı kıyafetini giyen bomba uzmanı, cami avlusundaki şüpheli bavula dikkatle yaklaştı.

Yapılan kontrolde fünye ile patlatmaya gerek görülmeyen bavul dikkatlice açılırken içinden çamaşır çıktı. Korku ve heyecana yol açan şüpheli bavuldan patlayıcı çıkmaması herkesi rahatlattı. Bavul incelenmek üzere polis merkezine götürülürken, polis bavulun sahibinin bulunması için çalışma başlattı.
 

iha
Yayın Tarihi : 8 Nisan 2009 Çarşamba 10:30:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?