7
Mayıs
2024
Salı
BALIKESİR

Camiye hırsız girdi

Balıkesir'de, bir camiye giren hırsız yada hırsızlar içeriyi talan edip kaçtı. Polis şüphelileri arıyor.

Edinilen bilgiye göre, Aygören Mahallesi'nde bulunan Aygören Camisi'nde meydana gelen olayda, kimliği belirsiz kişi yada kişiler, sabah camiye gelip cümle kapısının üzerinde bulunan camı kırıp içeriye girdi. Kapısı kilitli olan camideki hırsızlık olayı, kuran kursuna gelen öğrencilerin fark etmesiyle anlaşıldı.

Hemen cami görevlisine haber veren çocukların ihbarı üzerine olay yerine sevk edilen polis ekiplerinin yaptığı araştırma ve incelemelerde çalınan bir şey tespit edilmezken, cami görevlisi Ramazan Çoker, bütün eşya ve malzemelerin talan edildiğini, ancak, çalınan bir şey olmadığını, hırsız yada hırsızların büyük bir ihtimal ile para aradıklarını ancak bulamayınca kaçıp gittiklerini söyledi. Aygören Cami İmamı Ramazan Çoker, "Camı kırıp içeriye girmişler. Amaçları sanırım para bulmaktı. Yapanları Allah ıslah etsin" diye tepki gösterdi.

Kandil günü gerçekleşen olay vatandaşların tepkisine yol açtı. Kuran kursu öğrencilerinin ifadesine göre, mahalle sakinlerinden biri sabah erken saatlerde camiye giren 2 çocuk gördü. Polis, küçük yaşta çocuk oldukları tahmin edilen şüphelileri arıyor.
 

iha
Yayın Tarihi : 25 Haziran 2009 Perşembe 16:18:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?