6
Mayıs
2024
Pazertesi
BALIKESİR

Çamlık'ta korkutan yangın

Balıkesir'de çıkan arazi yangını korkuttu. Şehrin oksijen çadırı konumundaki Çamlık Mevkii'nde çıkan yangında 5 dönümlük alan kül olurken, yangın sebebiyle bir miktar ağacın da zarar gördüğü tespit edildi.

Akşam saatlerindeki olayda, belirlenemeyen sebeple yangın çıktı. Çamlık Ata Tepe Mevkii'ndeki işletmelerin ihbarı üzerine harekete geçen Balıkesir Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, kısa sürede olay yerine giderek yangına anında müdahale etti.

Rüzgarın da etkisiyle kısa sürede geniş bir alana yayılan alevler ağaçları ve çevredeki işletmeleri tehdit altına alırken, itfaiye görevlilerinin başarılı müdahalesi sonucu yangın kontrol altına alındı.

Televizyon verici istasyonlarının da bulunduğu Çamlık Mevkii'ndeki yangın ucuz atlatılırken, yetkililer yaklaşık 5 dönümlük alanın tamamen yandığını, bir miktar ağacın da yangından zarar gördüğünü bildirdi. İtfaiyenin 2 arazöz ve bir su tankıyla müdahale ettiği yangın tamamen söndürülürken, olayla ilgili soruşturma başlatıldığı bildirildi.
 

iha
Yayın Tarihi : 18 Temmuz 2009 Cumartesi 11:16:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?