6
Mayıs
2024
Pazertesi
BALIKESİR

Cani baba Edremit'te yakalandı

Çorum'da dün 8 yaşındaki oğlunu bıçakla öldürüp parçaladıktan sonra kaçan baba, Balıkesir'in Edremit ilçesine bağlı Altınoluk beldesinde jandarma tarafından yakalandı.

Şizofreni hastası olduğu iddia edilen 33 yaşındaki Ali Ü., Çorum'un Alaca ilçesine bağlı Onbaşılar köyünde 8 yaşındaki oğlunu bıçakla öldürüp cesedini parçaladıktan sonra kaçtığı Altınoluk'ta jandarma ekipleri tarafından yakalandı. Edremit Adliyesi'ne geniş güvenlik tedbirleri altında getirilen zanlının, işlemlerin ardından Çorum Jandarması'na teslim edileceği öğrenildi.

İddiaya göre, eşinden 6 yıl önce boşanan ve şizofreni olduğu ileri sürülen Ali Ü. (33), Ankara Mamak Oğuz Kaan İlköğretim Okulu 2'nci sınıfta okuyan ve yarı yıl tatilini geçirmek için Alaca'ya gelen oğlu Muratcan Ü.'yü (8), önceki gün öğle saatlerinde köy yakınındaki dere kenarına götürdü.

Cinnet getiren baba, küçük Muratcan'ı bıçakla öldürüp cesedini 6 parçaya ayırdıktan sonra kayıplara karıştı. Baba ve oğuldan haber alamayan köylüler, dün sabah saatlerinde Gölyeri mevkiinde Muratcan Ü.'nün parçalanmış cesedini buldu.

İHA
Yayın Tarihi : 3 Şubat 2009 Salı 18:38:25
Güncelleme :3 Şubat 2009 Salı 18:40:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?