7
Mayıs
2024
Salı
BALIKESİR

Çelik'in seçim değerlendirmesi

AK Parti Balıkesir İl Başkanı Adil Çelik, seçimlerde bekledikleri sonucun gerisinde kaldıklarını söyledi. Halkın seçimde tercihini yaptığını belirten Çelik, milletin gösterdiği bu iradeye saygı duyduklarını kaydetti.

AK Parti'nin Balıkesir'de daha önce Başta Balıkesir Belediyesi olmak üzere Bandırma, Edremit, Sındırgı, Savaştepe ilçelerinde belediyeleri kaybeden AK Parti teşkilatında büyük bir şok yaşanıyor. Seçim sonuçlarıyla ilgili kısa bir açıklama yapan AK Parti İl Başkanı Adil Çelik, seçim kaybını sorgulayacaklarını, üzerinde gerekli çalışmayı mutlaka yapacaklarını söyledi.

Çelik, "29 Mart 2009 günü yapılan yerel seçimlerin şehrimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. Halkımız demokratik hakkını kullanmış ve seçimde tercihini yapmıştır. Bize düşen görev, bu iradeye saygı duymaktır. AK Parti olarak, seçimde beklediğimiz sonucun gerisinde kaldığımız bir gerçektir. Bunun sebeplerinin üzerinde düşünülecek ve dikkat edilmesi gereken konular ele alınacaktır. Ancak, unutulmaması gereken husus şudur ki, seçimi kazanan tüm adaylar bu yetkiyi 5 yıl süre ile elde etmiştir.

Hangi partiden olursa olsun, seçimi kazanan arkadaşlarımızın aynı başarıyı görev yapacakları dönemde de göstermelerini temenni ediyoruz. Sonuç olarak hepimiz aynı şehirde ve aynı topraklar üzerinde yaşıyoruz. Kazananın ülkemiz ve Balıkesir olması hepimizin arzusudur. Partim adına seçimin sağlıklı ve demokratik bir ortamda gerçekleşmesi için katkıda bulunan, seçim, asayiş ve parti görevlilerine teşekkürü borç bilirim" dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 1 Nisan 2009 Çarşamba 10:09:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?