7
Mayıs
2024
Salı
BALIKESİR

CHP adayları dert dinledi!

CHP Balıkesir İl Genel Meclis Adayları Namık Havutça ve İsmet Koçyiğit ve Hüseyin Çelik, Aksakal beldesi ve Doğa Köyü'nü ziyaret ederek vatandaşların sorunlarını dinledi.

Bandırma CHP Balıkesir İl Genel Meclisi adayları Namık Havutça, İsmet Koçyiğit, Hüseyin Çelik, Ayhan Topuz ve Bandırma belediye meclis üyesi adayı Hüseyin Koçyiğit, İsmail Göksoy Aksakal beldesi ve Doğa köyünde kahvehanelerde vatandaşlarla biraraya gelip sorunları dinledi.

CHP Aksakal Belediye Başkanı Adayı Erhan Atik'in de katıldı gezide, Aksakal'da kahvehanede konuşma yapan Namık Havutça, İl Genel Meclisi'ne seçildiklerinde her zaman esnafın, emeklinin, işçinin, köylünün ve çiftçinin yanında olacaklarını söyledi.

Havutça, "Partimiz bana il genel meclisi adaylığını görevini verdi. 1. sıra adaylığı sevgili kardeşim İsmet Koçyiğit'in hakkıydı. 5yıl boyunca gece gündüz demeden çiftçinin ve hayvancının yanında oldu. Ama kendisi köylü insanının alçak gönüllü ve mütevazi olmasının örneğini göstererek 'Namık Abi birinci sıradan sen aday ol. İki üniversite mezunusun hem öğretmen hem avukatsın bölge insanımızın sana il genel meclisinde sana çok ihtiyacı var' diyerek bana destek olmuştur. Kendisine bu konuda çok teşekkür ediyorum. Ben Musakça köyündenim. Abimde çiftçi bundan sonra sorunlarınızı çok iyi biliyorum. Yeri geldiğinde takım elbisemi çıkarıp köyde bende çiftçilik yapıyorum. Seçilmem durumunda il genel meclisinde sizlerin sorunlarını çözeceğim ve sizler için çalışağım. Eğer çalışmassam beni ve İsmet Koçyiğit'i bir daha Aksakal ve Doğa'ya sokmayın" dedi.

Vatandaşlardan yoğun ilgi gören Koçyiğit ve Havutça vatandaşlara kartvizitlerini dağıtarak telefonlarının 24 saat açık olduğunu ve herkesin kendilerine her zaman ulaşabileceklerini söyledi.

İHA
Yayın Tarihi : 8 Mart 2009 Pazar 17:44:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?