3
Mayıs
2024
Cuma
BALIKESİR

CHP Bandırma aday adayı

CHP Bandırma İlçe Teşkilatı üyesi işadamı Ozan Onur, partisinden Bandırma Belediye Başkanlığı seçimleri için aday adaylığını açıkladı.


CHP İlçe Teşkilatı'nda düzenlenen basın toplantısına Ozan Onur'un yanısıra İlçe Başkanı Ömer Lütfü Kayalar, partililer ve CHP'nin diğer belediye başkanlığı aday adayları katıldı.

Toplantıya özgeçmişini okuyarak başlayan Ozan Onur, "Yaklaşık 30 yıldır emek örgütleri, sivil toplum kuruluşları ve derneklerle ortak çalışmalar yürüttüm. Yönetici olmadığım dönemlerde bile yaşadığım kentin sorunlarına karşı duyarsız kalmadım. Yerel yönetim ve bürokrasi ile ilişkilerimi doğru ve sağlıklı bir zeminde tutmaya çalıştım. Yerel seçimler çok önemlidir. Birlikte ortaya koyacağımız kollektif çalışma, katılımcılık, sevgi ve saygı bunu sağlayacaktır. Yerel yönetim halka en yakın yönetim biçimidir. Hem yereldir, hem yönetimdir. Bizler demokrasinin yerelden başlayarak bütün kurum ve kuruluşlarıyla özümsenmiş bir anlayışın, ülke yönetiminde geçerli olmasının gerektiğine inanıyoruz.

Yerel yönetim anlayışımın temelinde insan sevgisi, katılımcılık, paylaşım ve sosyal demokrasinin evrensel ilkeleriyle ekip çalışması vardır. Bandırmamızın sorunlaırnı, çözüm yollarını biliyoruz. Geçmişten süzülüp gelen birikim ve tecrübemi, yerel yönetimlere taşımayı ve partimiz kurullarının onay vereceği meclis kadrosu ile birlikte belediyemiz yönetmeye talibim.

Bu onur, bize verildiğinde kentimizi halk ile birlikte yönetmek, çözüm yolları bulmak ve toplumun tüm kesimlerinin katılımını sağlamak öncelikli hedefimiz olacaktır. CHP olarak yerel yönetimi aldığımızda belediyemizi kimsesizlerin kimsesi yapacağız" dedi.
Basın toplantısının ardından CHP'nin belediye başkanlığı aday adayları elele tutuşarak basına poz

İha
Yayın Tarihi : 27 Aralık 2008 Cumartesi 18:13:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
MURAT ÇELİKEL IP: 78.189.76.xxx Tarih : 29.12.2008 10:25:26

Nihayet bandırmayı bandırma yapacak bir belediye başkan adayı çıktı.Ozan arkadaşımız ne denli bandırmayı sevdiğini,bandırma için herşeyini vereceğini biliyoruz.O dürüstlüğüyle,kişiliğiyle çalışkanlığıyla ,herkesime eşit mesafede duracak kadar aydın oluyşuyla bandırmaya yakışacak bir belediye başkanı adayıdır.Ozanı sonuna kadar destekliyor ve başarılar diliyorum.Bandırmayı modern bir ilçe olarak görmek tüm bandırmalıların en büyük dileği bunu ozan başaracaktır.Tüm bandırmalıların yeni yıllarını kutlar istanbuldan sevgi ve saygılarımı sunarım.