6
Mayıs
2024
Pazertesi
BALIKESİR

CHP Edremit teşkilatı istifa etti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Edremit İlçe Teşkilatı, yönetim kurulu üye sayısının 7'ye düşmesi üzerine istifa etti.

CHP İlçe Başkanı Atilla Türker, Altınoluk ve Zeytinli Belediye Başkanları'nın tutuklu yargılanma süreçlerinin devam ettiğini hatırlattı. Altınoluk Belediye Başkan Adayı'nı da 2 gün içerisinde açıklayacaklarını ifade eden Başkan Türker, istifa söylentilerini doğruladı.

Atilla Türker, "Seçimlere az bir zaman kala CHP'li Altınoluk ve Zeytinli Belediye Başkanları'nın tutuklu yargılanma durumları çok düşündürücüdür. Şu anda 1 belde hariç tüm adaylarımız bellidir. Altınoluk beldesindeki adayımızı da bugün ya
da yarın açıklayacağız. Güre Belediye Başkanımızın aday gösterilmemesi durumu bizim dışımızda gelişmiştir. Genel Başkanımız Deniz Baykal'ın ziyareti esnasında bir açılış yapılıp yapılmaması konusu sebep değildir. Hiç kimse vazgeçilmez değildir. Padişahlık gibi ömür boyu aday gösterilmesi de doğru değildir. CHP ilçe yönetimimizde eksiklik vardı. Yeni yönetimi oluşturmak için çalışma yapıyoruz. Yönetimimiz 7 kişiye düşmüştü. Bu sayıyı 11'e çıkarmak gerekiyordu. Biz de prosedür gereği partiden istifa ettik ve yeni yönetimi oluşturma çalışması içerisindeyiz. Şu an için yeni yönetimimizin listesi belli değil" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 12 Şubat 2009 Perşembe 18:30:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?