6
Mayıs
2024
Pazertesi
BALIKESİR

CHP Meclis adaylarını tanıttı

CHP Bandırma İlçe Teşkilatı tarafından Belediye Başkan adayı, belediye meclis ve il genel meclis adaylarının tanıtım toplantısı düzenlendi.

Barış Manço Kültür Merkezi'nde düzenlenen tanıtım törenine CHP Balıkesir Milletvekili Ergun Aydoğan, CHP İl Başkanı İrfan Barış ile binden fazla CHP'li misafir katıldı. Türk bayrakları ve CHP bayraklarıyla süslü salonda Bandırma'ya bağlı beldelerin belediye başkan, meclis adayları il genel meclis adayları ile Bandırma Belediye Başkan adayı Sedat Pekel ve başkan yardımcıları ile meclis üyeleri tanıtıldı.

CHP İlçe Başkanı Ömer Lütfü Kayalar, CHP Balıkesisr Milletvekili Ergun Aydoğan seçimlerle ilgili konuşmalar yaptıktan sonra kürsüye gelen Belediye Başkan adayı Sedat Pekel, sinevizyon eşliğinde yaptığı ve yapacağı çalışmaları projeleri tanıtıp konuştu.

CHP aday tanıtım toplantısında eski milletvekili ve halk müziği sanatçısı Faruk Demir'de son albümündeki türkülerini salonu dolduranlarla birlikte okudu. Tanıtım töreni sonrası tüm CHP'liler cadde ve sokaklarda gezip esnafları tek tek ziyaret etti sokakta vatandaşla tebrikleşti.

İHA
Yayın Tarihi : 19 Şubat 2009 Perşembe 20:10:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?