6
Mayıs
2024
Pazertesi
BALIKESİR

CHP'den ucuz hizmet sözü

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Balıkesir'deki meclis üyesi adaylarını tanıttı. Katılımın az olduğu törende konuşan Balıkesir Belediye Başkan Adayı Nedret Can, halka eşit ve adil hizmet vereceklerini söyledi.

Can, vatandaşlara, "ucuz hizmet" sözü verdi.

Şoförler Odası'nın salonunda düzenlenen toplantıya il ve merkez ilçe başkan ve yöneticileri ile milletvekili Ergün Aydoğan ve CHP Parti Meclisi Üyesi Faruk Demir katıldı.

Toplantıda söz alan milletvekili Ergün Aydoğan, Balıkesir ve Türkiye'nin değişime ihtiyacı olduğunu söyledi. Belediye Başkan Adayı Nedret Can ise Balıkesir'in sorunlarını çözmeye talip olduklarını kaydetti.

Nedret Can, "Balıkesir'e kent kimliği kazandırmaya talibiz. Balıkesir'i Balıkesir'den Balıkesirlilerle birlikte yöneteceğiz. Kent meclisine işlerlik kazandıracağız. Kentimize iliºkin kararları bu mecliste alacağız. Balıkesirlilere nitelikli ve ucuz hizmet sunmak için bütün meslek grupları ve üniversitemiz ile dayanışma içinde olacağız. İki ayda bir halk günleri düzenleyeceğiz. Belediyeyi sorunları çözme merkezine dönüştüreceğiz. Balıkesir'i bir huzur kenti yapacağız" dedi.

Bayan belediye başkan adayı, kimsesizlerin kimsesi olacaklarını, muhtaç, hasta, işsiz ve dar gelirli vatandaşların yanında olacaklarını söyledi. Balıkesir'e kadın eli değeceğini, kenti canlandıracağını belirten Nedret Can ve diğer konuşmacılar, seçimi kazanacaklarını iddia ettiler.

Toplantı İGM ve Belediye Meclis Üyesi adaylarının tanıtılmasının ardından sona erdi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 23 Şubat 2009 Pazartesi 21:35:01
Güncelleme :23 Şubat 2009 Pazartesi 21:38:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?