7
Mayıs
2024
Salı
BALIKESİR

CHP'li kadınlar boş durmuyor

CHP AYVALIK KADIN KOLLARI BOŞ DURMUYOR

Balıkesir’in Ayvalık ilçesindeki CHP Kadın Kolları Teşkilatı, gündemde seçim olmamasına rağmen boş durmuyor.

Sık sık halkın içerisinde dolaşarak, vatandaşların taleplerini Ayvalık’ın CHP’li Belediye Başkanı Hasan Bülent Türközen ve yetkililere ulaştıran kadın kolları üyesi bayanlar, bununla da kalmayıp, vatandaşın taleplerinin yerine getirilip, getirilmediğinin de takipçisi oluyorlar.

Ayvalık CHP Kadın Kolları Teşkilatı son olarak, ilçenin mahallelerini tek tek dolaşarak, mahalle muhtarları ile görüşüyor ve mahalle sorunlarını tartışarak çözüm bulunmasına katkı sağlamaya çalışıyorlar. Her mahalle gezisi sonrasında, mahallelerde ki evlerin kapısını çalarak, ev sakinleri ile sohbet ediyor ve sıkıntıları ilçenin ilgili mercilerine ulaştırabilmek için seferber oluyorlar.

Ayvalık CHP Kadın Kolları Başkanı Gülsüm Oğuz, “Biz siyasi bir partinin kolu da olsak, sadece seçimden seçime bir araya gelen kadınlar topluluğu değiliz. Atatürk’ün kurduğu ve halkın partisi CHP’nin ilçede en güzel ve en iyi hizmeti verebilmesi için seçilen belediye başkanımız Sayın Hasan Bülent Türközen ve Ayvalık Belediyesi’nin ilgililerine mahallelerde ve halkın içinde tespit ettiğimiz sıkıntı ve sorunları iletmeyi görev kabul ettik. Sadece belediye ile ilgili sorunları değil, toplumsal alanda da yaşanan olumsuzlukların çözüm yeri neresiyse, tüm kamu kurumlarına sorunları ileterek, çözümlerinin bulunmasına yardımcı olmaya çalışıyor ve takipçisi olmaya gayret ediyoruz. Tüm bunları hem CHP’nin başarısı, hem de halkımızın çıkarı için yapıyoruz. Atatürk ilkelerine ve devrimlerine sahip çıkan her Türk kadınına yakışanın da bu olduğuna inanıyoruz” diye konuştu.

Ayvalık’ta CHP’nin son iki yerel ve genel seçimleri kazanmasında en büyük paya sahip olduğu belirtilen CHP’li kadınların bu çalışmaları vatandaşların da takdirini kazandığı gözlemleniyor.

CHP AYVALIK KADIN KOLLARI BOŞ DURMUYOR
İHA
Yayın Tarihi : 21 Kasım 2009 Cumartesi 20:16:00
Güncelleme :21 Kasım 2009 Cumartesi 20:18:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?