6
Mayıs
2024
Pazertesi
BALIKESİR

CHP'li Önder Sav'ın acı günü

CHP Genel Sekreteri ve Ankara Milletvekili Önder Sav'ın Balıkesir'in Manyas ilçesinde yaşayan kardeşi Özbey Sav vefat etti.

Evli ve bir kız babası Özbey Sav (62), memleketi olan Manyas'ın Darıca Köyü'nde önceki gün vefat etti. Özbey Sav'ın cenazesine ağabeyi CHP Genel Sekreteri Önder Sav'ın yanı sıra TBMM Başkan Vekili ve İzmir Milletvekili Şükran Güldal Mumcu, Ankara Milletvekili ve CHP Grup Başkanvekili Hakkı Suha Okay, Balıkesir Milletvekili Ergün Aydoğan, Bursa Milletvekili Abdullah Özer, Bandırma Belediye Başkanı Sedat Pekel'in yanısıra çok sayıda CHP'li milletvekili, belediye başkanları ile çok sayıda partili ve vatandaş katıldı. Cenazeye CHP Genel Başkanı Deniz Baykal da çelenk ve başsağlığı telgrafı gönderdi.

Cenazede uzun taziye kuyrukları oluşurken, taziyeleri kabul eden Önder Sav'ın hayli üzgün olduğu görüldü. Köy camiinde kılınan cenaze namazının ardından Özbey Sav'ın cenazesi binlerce vatandaş tarafından toprağa verildi. Önder Sav kardeşinin mezarına toprak atarken gözyaşlarını tutamadı. Cenazenin ardından vatandaşlara köy meydanında yemek verildi.
 

iha
Yayın Tarihi : 17 Mayıs 2009 Pazar 11:29:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?