6
Mayıs
2024
Pazertesi
BALIKESİR

CHP'nin Zeytinli adayı; Ertaş

Balıkesir'in Edremit ilçesine bağlı Zeytinli beldesinde Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) belediye başkan adayının Mehmet Ertaş olduğu açıklandı.

CHP Genel Merkezi ve Balıkesir İl Başkanlığı, Zeytinli Belediye Başkanı Şadan Aytaç'ın yolsuzluk iddiaları üzerine tutuklanmasının ardından, adaylarının Mehmet Ertaş olduğunu açıkladı.

İş adamı Mehmet Ertaş, "Kırsal alandan başlayan ve kentleri kuşatan bu süreç yerel yönetimleri de olumsuz etkilemiş, kentler yaşanası yerler olmaktan çıkarılmış, büyük rant vurgunlarının ve paylaşımının alanı haline getirilmiştir. Hukukun, demokratik toplum yapısının korunması, Zeytinli'de yaşayan vatandaşlarımızın elini tutmak, Zeytinli'nin kalkınması için yola çıktık CHP uzunca bir süredir ülke gerçeklerini ortaya koymaktadır. Bu yaklaşımın kucaklayıcılığı ve dengeleri, seçim sürecinde olduğu kadar yerel iktidar oluşumunda da önemli olacaktır. Yeni dönemde Zeytinli'de şehircilik ve yerel yönetim deneyimimin değerlendirilmesi ve toplum yararına siyasal projelerimizin hayata geçirilmesi için ve meslek çevresinde kimliğime atfedilen güven ve sevginin gereğini yerine getirmek için adayım" dedi.

Bilindiği gibi, geçen hafta, CHP'li Zeytinli Belediye Başkanı Şadan Aytaç ile aralarında belediye personellerinin de bulunduğu 26 kişi yolsuzluk iddiaları üzerine gözaltına alınmış, Aytaç ile beraber 7 kişi tutuklanmıştı.

İHA
Yayın Tarihi : 9 Şubat 2009 Pazartesi 18:04:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?