6
Mayıs
2024
Pazertesi
BALIKESİR

Çiftçiler yemi promosyonlu alıyor

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, bir yem bayii satışları artırmak için promosyon başlattı. Cep telefonundan, traktör römorkuna kadar yüzlerce hediye verdiklerini belirten yemci Halil Hati, uygulamanın satışları artırdığını söyledi.

Burhaniye’deki Kavakdibi caddesi üzerindeki iş yerinde yem satışı yapan 35 yaşındaki 2 çocuk babası Halil Hati, satışları artırmak için promosyon başlattı. Promosyon konusunda bağlı olduğu yem fabrikasının kendisini desteklediğini belirten Hati, uygulamanın satışları artırdığını söyledi.

Cep telefonundan, buzdolabına ve traktör römorkuna kadar yüzlerce elektronik eşya verdiklerini belirten yemci Halil Hati, “Müşterilerimize satın aldıkları her bir çuval yem için 40 puan veriyoruz. Müşterilerimiz biriktirdikleri puan karşılığında çok çeşitli hediyeler kazanıyorlar. Şu ana kadar çok sayıda eşya dağıttık. Promosyon devam ediyor. Promosyon uygulaması başladıktan sonra satışlarımız arttı. Promosyon uygulaması devam edecek. Büyük ve küçükbaş hayvan yemleri satıyoruz” dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 11 Haziran 2009 Perşembe 15:35:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?