3
Mayıs
2024
Cuma
BALIKESİR

Çılgın Sedat futbola başlıyor

Ünlü sanatçı Çılgın Sedat, profesyonel bir takımın kadrosuna alındığını ve önümüzdeki sezonda yeşil sahalarda boy göstereceğini söyledi. Müziği ve Kick Box'u kesinlikle bırakmayacağını belirten Çılgın Sedat, hedefinin Fenerbahçe'de oynamak olduğunu ifade etti. 

Balıkesir'in Edremit ilçesine bağlı Akçay tatil beldesindeki bir barda yaz boyunca sahne alan Çılgın Sedat, Fenerbahçe Futbol Okulu'nun antrenmanlarına katıldı. Vole isimli spor tesislerinde Fenerbahçe Altyapı Antrenörü Oğuzhan Gözek ile sohbet ederken açıklamalarda bulunan Çılgın Sedat, yeni futbol sezonunda profesyonel oyuncu olarak 2. Lig'de oynayan bir takımın ana kadrosunda yer alacağını söyledi. Anlaşma yaptığı takımın adını açıklamayan ve 35 yaşında olduğunu belirten Çılgın Sedat, "Yaş olarak altyapı oyuncularının arasındayken biraz fosil durumundayım ama ben veteran olarak sayılıyorum. Doğduğumdan bu yana Fenerbahçe benim gönlümün takımıydı. En büyük isteğim de Fenerbahçe'de top oynamaktı. Ama ben müziği seçtim ve o alanda kendimi ispatlamaya çalıştım. Şimdi burada çok güzel kardeşlerim var ve onlarla beraber antrenman yapıyoruz. Bu sene de sezona çok bomba gibi bir haberle geliyorum. Çılgın Sedat olarak Türkiye'de belki bir ilki gerçekleştireceğim. Türkiye'de 35 yaşında hala futbol oynanabileceğini göstereceğim ve Türkiye'de 35 yaşından sonra profesyonel futbolcu olabilen ilk adam ben olacağım. Bu sene göreceksiniz. Takımımı açıklamıyorum. İstanbul'da 2. Lig B grubundaki bir takımda forma giyeceğim. Bu sene hem müzik hem de futbol, her şey iç içe olacak" dedi. Çılgın Sedat, profesyonel olarak devam ettiği Kick Box'ı bırakmayacağını, ağabeyi Vedat'ın da Sivasspor'da kaleci olduğunu sözlerine ekledi. 

Öte yandan Fenerbahçe altyapısının minik oyuncularından oluşan takımın yanına antrenör Oğuzhan Gözek ile birlikte girerek halı sahada top oynayan Çılgın Sedat, öğrenci velilerinin ilgisiyle karşılaştı. Gösterdiği performans ile takdir toplayan Sedat, devre arasında hayranlarıyla fotoğraf çektirdi. Maç sonunda spor tesisi sahipleri tarafından Çılgın Sedat'a kırmızı-beyaz bir forma hediye edildi.

İHA
Yayın Tarihi : 21 Ağustos 2008 Perşembe 12:40:55
Güncelleme :21 Ağustos 2008 Perşembe 14:39:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?