3
Mayıs
2024
Cuma
BALIKESİR

Çınar dalı devrildi: 3 yaralı

Balıkesir'in Edremit ilçesine bağlı Kızılkeçili köyünde, çınar ağacının dalının çay bahçesinde oturanların üzerine devrilmesi sonucu 3 kişi yaralandı. 

Edinilen bilgilere göre, Kızılkeçili köyüne misafir olarak gelen 3 kişi, saat 17.00 sıralarında köy meydanındaki çay bahçesinde otururken 55 yıllık çınar ağacının dalının üzerlerine devrilmesi sonucu yaralandı. Olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralılar ilçedeki hastanelere kaldırıldı. Bazı vatandaşlar ise, deprem olduğunu sanarak baygınlık geçirdi. Durumu ağır olan yaralı Balıkesir Devlet Hastanesi'ne sevk edilirken, yaralılardan Edremit Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınan Necdet Yılmaz Önder'in de (75) kaburgalarında kırıklar olduğu öğrenildi. 

Ağaç dalı devrildiği esnada çay bahçesinde bulunan vatandaşlar, "Büyük bir gürültü duyduk, gök gürledi zannettik ve yağmur yağacağını sandık. Ağacın devrildiğini gördük, şaşırdık. Yaralananlar oldu. Çok üzüldük" dedi. 

Olay yerine gelen köy muhtarı Osman Akçay da, üzgün olduğunu ifade ederek, "Yıkılmasına çok şaşırdık. O kadar rüzgarlarda bile yıkılmamıştı" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 31 Ekim 2008 Cuma 20:04:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?