5
Mayıs
2024
Pazar
BALIKESİR

Cindoruk Havran’da moral buldu

DP LİDERİ CİNDORUK HAVRAN’DA MORAL BULDU

Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Hüsamettin Cindoruk, ilçe teşkilatı merkezlerinin açılışı geldiği için geldiği Körfez bölgesinde moral buldu. Çocukları seven Cindoruk, DP’nin tek belediyeyi aldığı Büyükdere beldesinde hanımların büyük ilgisi ile moral buldu.

Havran Büyükdere Beldesini de ziyaretinde Ülkenin birlik ve beraberlik ihtiyacı olduğu süreçte herkesimi kucaklayacaklarını belirten Cindoruk, “Kırat şaha kalkıyor” dedi.

Cindoruk, Belediye’de “Belediye Başkanı Hüseyin Asarlı burada çok çalışarak haklı olarak üç defa bu göre layık görülmüş. Bundan sonraki ilk yerel seçimlerde tüm Körfez Bölgesi’nde DP Belediye Başkanlıklarını alarak papatya tarlası gibi olacak. DP hem genel, hem yerel seçimlere çok iddialı hazırlıyor. İlgi bunun örneği” “dedi.

Cindoruk, Ergenekon hakkındaki görüşlerinin sorulması üzerine, “Herkes bu konu hakkında çok konuştu. Ben konuşmak istemiyorum” dedi.

Büyükdere Belediye Başkanı Hüseyin Asarlı Cindoruk'a beldede yetişen ürünlerden oluşan bir hediye paketi sundu. Partililer ile fotoğraf çektirdikten sonra Büyükdere Beldesi’nde kendisini görmeye gelen bayanlar ile sohbet eden Cindoruk, sorunlarını dinledi.

DP liderinin Körfez Bölgesi çıkarmasında devlet eski bakanlarından Bakan Ataç, eski milletvekillerinden Sami Sözat'ta yalnız bırakmadı.

Ziyarette Havran Demokrat Parti İlçe Başkanı Esat Şık, Havran TDH İlçe Başkanı Beytullah Yılmaz'ın yanı sıra çok sayıda partilide hazır bulundu.

DP LİDERİ CİNDORUK HAVRAN’DA MORAL BULDU
DP LİDERİ CİNDORUK HAVRAN’DA MORAL BULDU
DP LİDERİ CİNDORUK HAVRAN’DA MORAL BULDU
İHA
Yayın Tarihi : 17 Mart 2010 Çarşamba 23:51:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?