3
Mayıs
2024
Cuma
BALIKESİR

Cinnet dehşeti

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde bir lokantacı, tartıştığı eşini yatak odasında boğazını keserek öldürdü, daha sonra da kendisini aynı bıçakla yaraladı. 

Alınan bilgiye göre, İskele Mahallesi Alize Sokak 4 numarada bu sabah saatlerinde aile faciası yaşandı. 43 yaşındaki O.K., birlikte lokanta çalıştırdığı 36 yaşındaki eşi F.K. ile kızları N.K. (16) N.K (13) ve eşinin ağabeyi H.U'nun da (48) bulunduğu bir sırada tartışmaya başladı. Tartışmanın geçtiği yatak odasının kapısını kilitleyen O.K. eşinin boğazını keserek öldürdü. Evin birinci katında yaşanan olaydan sonra zemin kata inen O.K, burada elindeki bıçak ile kendi boğazını kesti. 

Evdekilerin olayı bildirmesinden sonra olay yerine giden polis, genç kadının cesediyle karşılaştı. Olaydan sonra Burhaniye Devlet Hastanesi'ne kaldırılan O.K. boğazına dikiş atıldıktan sonra tedavi altına alındı. Genç kadının Burhaniye Devlet Hastanesi morguna kaldırılan cesedinin Bursa Adli Tıp Kurumu'na gönderileceği öğrenilirken, savcı görgü tanıkları ile çiftin yakınlarının ifadelerini almaya başladı.
Bu arada, çiftin sık sık tartıştıkları iddia edildi.

.
Yayın Tarihi : 29 Mart 2008 Cumartesi 15:57:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?