3
Mayıs
2024
Cuma
BALIKESİR

Çocukların oyuncak sevinci

BALIKESİR’DE OYUNCAK SEVİNCİ

İstanbul Oyuncakçılar Derneği (OYDER), Şişli Belediyesi ve Kızılay Balıkesir Şubesi işbirliği ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı sebebiyle, Balıkesir Atatürk Parkı önünde bin 300 kimsesiz çocuğa oyuncak dağıtılarak sevindirildi.

Kızılay Balıkesir Şubesi’nin organizesi ile Şişli Belediyesi ve Oyuncakçılar Derneği (OYDER) ile bir araya gelerek 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda, ‘7 Bölge 7 İl’ temasıyla Anadolu'daki 10 bin kimsesiz çocuğa 10 bin oyuncak tırı, Balıkesir Atatürk Parkı önünde stant açtı.

Kızılay Balıkesir Şube Başkanı Avukat Hüseyin Gündoğan, Başkan Yardımcısı Tevfik Ildır, Aydın Kerkenez, Şube Müdürü Süleyman Kara, Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Can, Nurgül Eryaşa, yönetim kurulu üyeleri, Kızılay gönüllüleri öğrenciler Büşra Cicikadı, Özlem Ordu, Abdullah Talay, İbrahim Akyüz, Burhan Akan, Halil İbrahim Kala, Ümit Tekin, Ünal Girgin, Mesut Yoldaş, Murat Şengür, Yekta Ak ve Mehmet Ali Yılmaz’ın yardımları ile bin 300 çocuğa oyuncak dağıtıldı. Ücretsiz oyuncaklardan alan ailelerin yüzleri gülerken, çocuklar da büyük neşe ve sevinç yaşadı.

BALIKESİR’DE OYUNCAK SEVİNCİ
BALIKESİR’DE OYUNCAK SEVİNCİ
BALIKESİR’DE OYUNCAK SEVİNCİ
İHA
Yayın Tarihi : 17 Nisan 2011 Pazar 15:16:03
Güncelleme :18 Nisan 2011 Pazartesi 01:22:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?